***       Водещите вечерни новини       на 27 септември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 27 септември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Митев: За 12 г. 300 хил. българи напуснаха държавата на Бойко. Радев и Борисов били запознати с рисковете от „Балкански поток“


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 27 септември   

 

„ За последните 12 години имаше единствено два избора – Терминал 1 и Терминал 2. Триста хиляди българи взеха решение да изоставен страната на Бойко Борисов и в никакъв случай повече да не се върнат “. 

Това разяснява в предизборно видео претендентът за народен представител от „ Продължаваме промяната " Искрен Митев.

„ Напуснаха, тъй като им омръзна да гледат възрастни професори да ровят в кофите поради мизерните си пенсии. Омръзна им мутренски синчета да ги задминават с 200 на автомагистралата. Омръзна им да ринат тинята от къщите си поради противозаконната сеч и безкрайните корупционни схеми “, споделя той на фона на столичното летище.

***

!!!

Президентът Румен Радев, министър председателят Бойко Борисов и ръководителите на Народното събрание са се срещнали през 2017 година със информации на ДАНС за плана „ Балкански поток “. В тях се твърди, че задачата на Русия с този план е до 2020 година да изолира Украйна от газовите доставки и по тази тръба няма да пристигна газ за България. Това излиза наяве от публикация на проверяващия уебсайт bird.bg.

Впоследствие министър председателят Бойко Борисов направи всичко допустимо планът да се случи до края на 2020 година, в това число посредством фрапантни нарушавания на законодателството и изпращане на армията да строи проблематичните сектори.

Втората информация от декември 2017 година потвърждава, че още тогава и Борисов и Радев са знаели, че по тази тръба България няма да получи никакъв газ. В нея се споделя, че Газпром едностранно е трансформирала параметрите…

Нито президентът, нито министър председателят, нито ръководителят на Народното събрание тогава Цвета Караянчева са реагирали на този диктат. Напротив, всички старания на кабинета Борисов бяха хвърлени, с цел да се построи тръбата в изискуемият от Кремъл период – декември 2020 година

***

„ Нямало пари в бюджета – по какъв начин по този начин няма пари в бюджета, като това е бюджет, за който гласоподаваха 230 народни представители, включително и народните представители на ГЕРБ. 

Служебният министър на финансите сподели, че бюджетът ще се извърши както е признат. 

А там освен има пари за пенсиите за декември, а има пари за нарастването на пенсиите от 1 октомври на над 770 000 пенсионери. 

Явно ГЕРБ се готвят освен да не усилят пенсиите и заплатите от 1 януари, а да ограбят и пенсиите на хората декември месец “, акцентира съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

***

Говорител на украинското военно разузнаване съобщи, че руснаците, които следва да бъдат изпратени на бойното поле в резултат на частичната готовност, към този момент изследват опцията по какъв начин да се предадат пред украинските управляващи.

Андрий Юсов показа пред една от локалните малките екрани в понеделник, че забележителна част от мобилизираните руснаци са се свързали с горещата телефонна линия на украинските охранителни служби, пред които са декларирали готовността си да се предадат, осведоми изданието " Украинска истина ".

***

***

Бягащите от мобилизацията руснаци бяха принудени да чакат в продължение на часове на опашка на контролно-пропускателен пункт на руско-монголската граница, който свързва Монголия с съветската провинция Бурятия, обитаема с етнически монголци.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР